About Hotel El Locanda

El Locanda Boutique Hotel este situat în Mamaia, la 200 de metri de malul Mării Negre şi la 700 de metri de Aqua Magic, şi oferă o piscină în aer liber şi un restaurant. Pune la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi. Unităţile au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiţionat şi baie privată cu duş, uscător de păr şi halate de baie. Facilitățile suplimentare includ lenjerie de pat. Apartamentele au o terasă cu vedere la mare, iar unele camere oferă un balcon cu vedere la mare. Un supermarket este la 200 de metri. Recepţia de la El Locanda Boutique Hotel este deschisă nonstop, iar oaspeţii au la dispoziţie o grădină cu terasă. Proprietatea oferă parcare gratuită. Hotelul se află la 600 de metri de Grădina de Vară Albatros și la 800 de metri de Cazinoul din Mamaia. La recepţie este disponibilă o cutie de valori gratuită.

cruise
Cameră Dublă

Max Guest

Aer condiţionat, Uscător de păr

cruise
Apartament

Max Guest

Aer condiţionat, Baie cu cada, Uscător de păr, Televiziune prin cablu/satelit

cruise
Studio

Max Guest

Aer condiţionat, Uscător de păr, Televiziune prin cablu/satelit

Facilitați și servicii

Free Wifi

Restaurant

Bar

Free parking

Recep?ie 24 de ore

GENERAL

Recepţie 24 de ore

Restaurant

Bar

Mic dejun

Parcare gratuită

Camere pentru Familii

Seif

Terasă

Grădină


SERVICII

Acces gratuit la Internet


Timp liber

Piscină în aer liber,   Terasa.

8.4/10

Based on 1 Reviews

Călătorie de plăcere, Cuplu matur

Exceptionally friendly and helpful staff. Great breakfast. Amazing view onto the beach and Black Sea. Right on a bus route into Constanta. Very comfortable bed.

Cigarette smoke everywhere. We had to put a wet towel along the bottom of the door to try the keep the smoke out. While there was no smoking in the breakfast room, the staff were all smoking in the room next door and some of it filtered back into the eating area.

Michelle

Mamaia, Bulevardul Mamaia, nr. 312